2009/05/02

Stendöda plantor?

Känner mig så effektiv idag. Har hunnit med väldigt mycket tycker jag. Rickard var uppe och köpte jord och en planteringsspade. Jag och Molly gick ut och hittade mycket smultronplantor i häcken och det var bara att gräva upp dom lite försiktigt.
Så planterade vi dom i dom bra krukorna med balkonger på. Tyvärr ser plantorna stendöda ut men jag hoppas att dom tar sig för det hade varit jätteroligt för tjejerna. Dom är dessutom väldigt fina när dom blommar också. Jag kanske har gjort helt fel. Det går kanske inte att sätta dom med en gång men det var fina rötter på alla plantorna när jag plockade upp dom. Det är inte lätt för denna ointresserade trädgårsnisse vad gäller sådana grejer;-)
När vi var färdiga med planterandet gav vi oss på trappan. Uppblött och knäskurad. Nej inte riktigt knäskurad men den är riktigt surad med såpavatten. Blev riktigt fin men det tog en evighet innan den torkade.
Så det var bara att vänta på att den skulle torka. Och vad passar inte bättre då än att kunna gå en runda med kameran. Tog ett på Lilly när hon stod inne i storarummet och pekade på mig genom rutan. Får lägga in lite av dom andra bilderna sen. Nu ska jag gå och duscha Lillskruttan och sen ska jag ut och ta mig en riktigt lång promenad. Tjingeling så länge.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails