2009/05/27

Sämsta matematikerna ever

Kan undra varför man väljer korvbrödsbranchen när man väljer yrke. Ja menar varför väljer man självmant ett yrke som har ett rykte med sig att vara dom sämsta matematikerna ever?
Korvar säljs i 10 pack, korvbröd säljs i 16 pck:-o. Logik= ingen. För att det ska gå jämt ut får man köpa 5 packet korvbröd och 8 packet korvar. Som 2 barnsfamilj behöver vi inte så mycket hur mycket korv barnen och gubben orkar äta. Så då står man ändå med en jäkla massa bröd över och inte nog med det så blir det korv över också.
Men nu mina vänner har korvbrödsbakarna fått lite upprättelse. Nu finns det vanliga korvbröd i 10 pack. Och nu kommer väl snart alla storstadsbor att säga att det har funnits länge. Ja, kanske för er men för oss här ute på vischan tar det tid att få ut saker;-). Och jag vet att det funnits 10 pack i jättebröd. Lägger man en vanlig smal korv i ett sådant får man börja fundera på var man ska sätta en klick ketchup för att det ska täcka korven eftersom man knappt kan se det;-).
I-landsproblem? Ja, kanske men sen samtidigt är det inte miljövänligt att behöva slänga bröd efter varje gång. För har ni provat att frysa korvbröd så vet ni varför man slänger. Korvbröd är av någon anledning ofrysbara. dom blir stenhårda och torra som fnöske efter ett tag i frysen.
Men dagens prisning måste ändå gå till den korvbrödsbakare som kom på 10 packet. Hejja dig:-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails