2009/05/27

Hejja Man Utd

Sitter och har Championsleague-finalen på i bakgrunden. Jag hoppas Man Utd vinner. Om inget annat för husfridens skull ikväll;-). Ser för tillfället inte sådär ljust ut för deras del. Rickard har flyttat ner i källaren så han kan guida spelarna hur mycket, och hur högljutt han vill;-).

Lilly har feber igen. När jag tog upp henne efter em-vilan hade hon 39,6. Fick alvedon och sedan var hon igång och lekte igen. Nu ikväll vi läggning hade febern återigen tickat upp och var på 39,8. Hon var svårt att lägga även ikväll. Hon hade tydligen somnat i Rickards famn till slut iaf. Han tyckte att hon fortfarande var väldigt varm.
Jag har precis varit inne hos henne nu för hon vaknade. Hon var varm men inte 39,8 graders varm. Denna gången hjälpte det att jag tog upp henne och sedan la henne igen. Får se hur länge det dröjer innan nästa gång. Stackars lilla Lilly.

Var ute och gick en runda när vi lagt Lilly innan ikväll. Oj vad det blåste. Jag gick den lilla skogsrundan och när det tog i som mest hörde man hur det knakade i träden. Det var riktigt otäck. Gick och var på helspänn så man inte skulle få ett träd på sig. Men det var skönt att komma ut på en runda iaf för det är några dagar sedan jag kunde ta mig ut.
Imorgon är det vägning. Känns inte bra. Jag är rädd att det kommer att bli ett plus denna vecka för det har inte varit riktigt allvarligt av någon anledning. Blir så trött när jag tar en liten slappevecka som inte har varit planerad. Finns absolut ingen anledning att göra det. Jag har varit slarvig med matdagboken och då verkar det som om det inte blir så bra. Jag måste skriva upp den.
Jag ska ju även mäta mig imorgon. Tror det är 4-5 veckor sedan sist så lite förhoppning har jag till det iaf. håll tummarna:-).
Min dag:
9.00 1 skål yoghurt m. musli & honung, 1 rågmacka m. ost, kaffe m. mjölk
12.00 1 skål risgröt
14.00 Lite vindruvor
16.00 Lite potatismos, fiskgratäng, ärtor, ca 1 msk lingon
20.00 2 knäckemackor m. ost, te m. honung & mjölk
21.30 Lite jordnötter
  • 55 min rask promenad

Ingen bra matdag men nu är den nerpräntad iaf. Då blir det bra imorgon då iastället:-)

3 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Åh, jag har en kompis som är i Barcelona nu och hon håller på just Barca :P

Caroline sa...

Hur gick det med husefriden igår? :P Här håller vi också på Man u, men det gick ju inte riktigt som man hoppats på.

Nettan sa...

Caroline: Det blev ganska lungt här. Han var inte allt för kinkig;-). Han var mest besviken eftersom dom spelat så dåligt och med tanske på att det skulle bli århundrades match eller något i den stilen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails