2009/05/15

Skogspromenad

Bestämde oss för att gå ner till skogen efter lunchen och sedan gå till lekplatsen. När vi väl kom ner så tog vi ett varv runt slingan istället. I maklig takt tog vi oss runt.
Molly ville ner och titta på Kaninhuset vi byggde i påskas. Och tro det eller ej så stod det fortfarande kvar. Några pinnar hade ramlat men annars var det helt ok. Satt länge där nere. Är nog en av min favoritplatser nere på slingan. Lungt och fint och lagom långt till vattnet så man inte behöver vara på helspänn för att Lilly ska komma för nära.
Lilly gick också bitvis. När vattnet låg långt ifrån. En bit kunde hon knappt gå heller för det låg fullt med vita fluffiga frösaker. Sicksackade sig fram i mellan. Har kanske att göra med hennes fobier för bomull, skum och damm kanske;-)
Klättra, klättra och klättra. Alltid lika roligt och mamman är alltid lika orolig att dom ska ramla ner och slå sig.
Det fina kaninhuset. Molly är riktigt stolt över det och idag försökte hon laga det lite.
Det blev ingen lekplats när vi väl kom hem för klockan hade blivit middag. Tog som sagt var lite tid att ta oss runt.

Efter middagen gav jag mig ut på den riktigt långa rundan. Den var lätt att gå så det kommer jag att göra fler gånger. Men jag måste köpa ett par riktiga skor. Kände faktiskt det idag. Fick lite ont i hälarna och även lite i höften. Men tån känns ganska ok så det är alltid något.

Min dag
9.00 1 skål yoghurt m. honung & musli, 1 fröig m. ost, kaffe m. mjölk
11.00 Kaffe m. mjölk
12.30 Spagetti, köttfärssås, tomat
16.30 4 chivapchichi, lite klyftpotatis, vitlöksås, sallad
20.00 2 knäckemackor m. ost, 1 banan
  • 2,5km i maklig takt
  • 1 tim 45 min promenad i rask takt

Lilly börjar bli sjuk. Hon är väldigt orolig nu och jag har varit hos henne några gånger. Har precis gett hennet lite alvedon för hon verkar vakna när hon hostar. Riktig sådan rivig hosta. Då får man se hur det blir imorgon då. Är bjudna till grannarna och jag har inte varit med hos dom sedan innan jag blev med Lilly. Så det är över två år sedan. Men det återstår väl att se då.

Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag får sova lite. Natti, natti

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails