2009/05/05

Pepparspray borde vara lagligt;-)

Har idag känt mig lite stressad över att jag inte får ihop det med att jag kan gå ut och gå. Jobbat kväll igår och idag. Fotbollsträning med Molly imorgon. På torsdag ska jag iväg till någon alternativare och får någon sorts behandling, vunnit presentkort så då måste jag ju ändå prova. Det slutade med att jag drog på mig skorna och tog en liten runda när jag kom hem vid 20. Så nu sitter jag här nyduschad. Ganska sent för min del för jag kommer att se ut som ett troll i håret imorgon eftersom det inte kommer att torka innan jag ska lägga mig.
Men vet ni, lite får man offra;-). Känner mig så nöjd när jag fått en liten runda. För två månader sedan hade jag kanske inte kallat 45 minuter en liten runda. Nu är det snarare en normal runda men jag tar gärna längre om det går. Man har förändrat sig lite.
Blev så glad på jobbet idag när en av mina jobbekompisar sa till mig att jag började minska mycket nu. Så nu blir jag ännu mer sporrad efter att det gårr lite trögt någon vecka. Jag vill så gärna ner under de där magiska tresiffriga. Det är så nära nu så jag hoppas kanske nästa vecka. Hoppas, hoppas, hoppas:-)
Min dag:
8.30 1 skål yoghurt m. honung & musli, 1 fullkornsmacka m. ost, kaffe m. mjölk
10.30 Kaffe m.mjölk
12.00 Pasta m. svampsås, gurka
14.00 1 apelsin
16.30 Kycklingsallad, keso
21.00 1 banan, liten bit ost
  • 45 min rask promenad

Jag lyssnar just nu på Linda-Som i Lindamordet av Leif GW Persson. Deckare om mord naturligtvis. Måste erkänna att jag jagar upp mig själv lite när jag är ute själv och speciellt om jag går skogsvägar. Jag är nog lite tramsig med sådan. Jag brukar låsa upp telefonen och så ser jag till att numret hem är ett knapptryck iväg bara. Blir lite röd om kinderna när jag erkänner sådana saker;-). Synd att inte pepparspray eller tårspray är lagligt att inneha för privatpersoner. Då hade denna frun garanterat haft ett iaf. Jag borde kanske lyssna på roliga böcker när jag är ute istället.

Någon som vet om Liftarens guid till galaxen finns som ljudbok?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails