2009/05/20

Redovisning;-)

Då var det dags igen med vägning. Kan alltid hoppas att jag klarar mitt delmål på -14kg. Jag borde göra det om det gått enligt planen. Men man vet aldrig när platåerna kommer. För hur duktig man än är så kommer dom alltid att komma. Och det är då det är så svårt att komma vidare. Men förhoppningsvis blir det inte jobbigt eftersom jag gör som vanligt men mindre bara. Gud vad det låter bra:-).
Har inte blivit någon promenad måndag och tisdag. Jobbade i måndags och igår var jag iväg på möte och se var jag tvungen att köra ner till stan.

Min dag
8.00 1 skål yoghurt m. honung & musli, 1 rågmacka m. ost, kaffe m. mjölk
11.30 1 allevobar, 1 apelsin, kaffe m. mjölk
14.00 Lite vindruvor
16.00 Köttgryta m. bacon & syltlökar, ris, grönsaker
19.30 2 knäckemackor m. ost
  • 55 min rask promenad m. vagn

Var iväg på extramöte på jobbet idag och det var därför jag tog ett allevobar istället för bra lunch. Dom hade bara frallor och det kände jag inte riktigt för.

Jag tycker det är svårt att gå riktigt raskt med vagn. Kan nästan tycka att det är jobbigare att gå med vagn. När jag går utan vagn så känns det som om man tar sig lättare fram när man kan pendla med armarna. Vet inte om det stämmer men det är bara en känsla jag har. Men det gick fortare idag iaf än vad det gjorde förra gången med vagn. Vi hämtade Molly på fotbollen sen också och jag blev lite förvånad att hon ville gå hem. Frågade iof bara om vi skulle gå så hon fick inte valmöjligheten på åka eller gå. Hon var jätteduktig när vi gick hem och det gick ändå hyfsat fort mot vad det brukar göra. Får kanske lägga till en 25 min prom i Mollytakt också då;-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails