2009/05/02

Nerstirrad av kossor

Gav mig ut på landet för en promenad ikväll. Nu är ju landet precis utanför dörren i princip här i denna lilla håla;-). Har säkert gått förbi minst 50 kossor på olika ställen. Det är ganska roligt med kossorna för när man kommer så stannar dom upp med vad dom nu gör, äter för det mesta. Sen stirrar dom på en som om man skulle vara en alien eller något sådant. Så följer dom en sakta med blicken, fortfarande stirrande, när man går förbi. Var en tjur på ett av betena och han stannade också upp, naturligtvis, men han tog två steg närmare staketet fnös lite lätt och började sen stirra. Måste erkänna att jag blev faktiskt ganska rädd när jag ser denna stora tjur komma närmare. Men han stirrade ut mig på samma sätt som dom andra kossorna. När jag sen traskat förbi återgår dom sakta till sitt ätande och har säkert redan glömt att jag gick förbi;-).
Min dag annars har varit bra. Blev lite sent med kvällmålet eftersom det blev en lång runda. Känner mig riktigt nöjd:-).
Min dag:
9.00 1 skål yoghurt m. honung & musli, 1 rågmacka m. ost, kaffe m. mjölk
11.00 Kaffe m. mjölk
12.30 1 macka m. 2 ägg, räkor & 1 tsk majonäs
16.30 Potatismos, 5 köttbullar, grönsaker, 1 msk lingon
21.00 2 knäckemackor m. ost, 1 apelsin, te m. honung & mjölk
  • 1 tim 20 min promenad

Hoppas jag att morgondagen blir lika bra. Måste skriva matsedel imorgon för nästa vecka. Allt blir så mycket lättare när man har den.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails