2009/05/03

Blä för vaccumpack

Tänker sluta köpa icas vaccumpackade kött.
Köpte karré häromdagen och det var bra datum på det. Planerade att ha det idag. Öppnar paketen och det luktar skunk om köttet. Vilket även Rickard intygar eftersom jag annars tydligen tycker att allt kött luktar. Var bara att slänga det och bäst före datumet var vi inte ens på. Blir så sur över sådant. Sen orkar man ju inte köra tillbaka med det heller eftersom det är 2 mil ner till maxi. Så där står vi med kokande potatis och grönsaker och har inget att ha till. Fick hämta upp några köttbullar från frysen.
Ska tillägga också att jag handlade och körde hem med en gång. Köttet låg bland andra kalla varor så jag har inte gjort något för att skynda på att det skulle bli dåligt.
Så nu kommer matkontot bli högre eftersom vi kommer att köpa kött från vår affär där dom styckar själva. Men det blir ändå dyrt om man måste slänga ändå eftersom det är gammalt.
Att man inte lär sig eftersom det inte är första gången heller. Har slutat köpa deras färs eftersom även det har blivit gammalt innan bäst före datum.
Nu ska jag gynna hembygden

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails