2009/05/12

Hämtat möbler

Satt vid frukosten i morse och funderade vad vi skulle hitta på. Kanske dags att hämta Lillys möbler som mamma har ordnat. Så jag tog mod till mig och ringde, vill absolut inte prata med han. Ingen som svarade. Typiskt. Men så lätt tänkte jag inte ge mig denna gången. In på eniro.se och började mitt detektivarbete. Jaha var börjar man. Sökte på kommun först och kom iaf dit. Efter mycket om och men hittade jag husen men där var inget nummer till köken. Sen visste jag ju inte vilken av husen det var heller men jag hade två och välja på. Ringde det till enhetschefen på det första. Nej ingen med det namnet som jobbade i köket. Ringde andra EC. Bingo det var rätt. Fick numret direkt ut till köket. Ringde och kunde prata med henne. Första jag sa var att vi mådde bra och det hade inte hänt något. Har aldrig ringt till jobbet så när man gör det är det ju många gånger för att det just hänt något.
Hon blev jätteglad.
Så efter frukost packade vi in oss i bilen. Var noga med att kolla så där inte var en massa grejer i bagaget först bara men det såg bra ut.
Stannade på vägen och köpte lite snabblunch som vi åt när vi kom fram.
Vägen vi körde har väldigt mycket rapsfält. Knallgula fält som bländar när man kör förbi.
-Åh mamma jag älskar när det är vackert gul.
Bara sådär rakt ut. En liten gullig Mollykommentar:-)

Man kan se när det kommer barn och dom gamla ser dom. Dom blir oftast väldigt glada och dom lever upp på någotvis. Många vill gärna gå fram och klappa och gulla lite. Nu är ju inte mina barn så värst framåt den första halvtimmen så det blev ju inte så mycket med det. Men dom flesta fick nog ett och annat varmt leende från dom båda.

Det var så sött när jag körde upp så vi kunde lasta in möblerna. När jag kom in igen hade Lilly redan börjat baxa bort bordet och stolarna mot dörren. Dumt att chansa kanske så man inte får med dom hem;-).
Lilly visar alla fina Puh-figurer som finns på bordet. Hon har redan nu sedan vi fick in det varit mycket mer på rummet. Hon är inne i "plocka i och plocka ur leksaker ur burkar perioden" och står gärna i storarummet vid soffbordet och gör det. Men nu gör hon det vid sitt möblemang istället. Kan kanske bidra med att vi inte har leksaker i hela storarummet nu då;-). Kan ju alltid hoppas.

1 kommentar:

♥Camilla Nordin♥ sa...

Hej hopp!
Maila mig så skickar jag kontouppgifter & slutsumma på sandalerna :-)
c_abelli@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails