2009/05/27

39,9 i temp

Jobbade till 4 igår. Hem och åt lite middag och vidare ner till stan och handlade. Hemma igen vid halv 8. Trött, sliten och humöret var väl inte det bästa. Hinner packa in och ta mig en kopp te och två knäckemackor innan Lilly vaknade igen. Hon var brännhet. Tog upp och tempade och den visade på 39,9:-o. Bara upp med henne och ge Alvedon. Som tur är är det lika lätt at ge henne som det varit med Molly. Sen blev det ett himla läggande och plocka-uppande. Somnade och jag la henne. 5 minuter senare vaknade hon igen. Vid 11 sov hon riktigt så vi kunde lägga oss. Men hon vaknade igen vid midnatt, precis när en annan somnat som bäst. När jag väl fick henne att somna då sov hon faktiskt hela natten. Men jag är så jäkla trött ändå. Är kanske inne i en sådan tröttperiod. Semestrarna börjar närma sig och man känner det i hela kroppen att man behöver vara ledig. Sen känner jag dessutom ingen arbetsglädje just nu heller. Man vet aldrig hur det är på jobbet när mna kommer. Fattas vi folk, får man ringa till dom gamla och medela att dom inte får den hjälp dom är beviljade. Nä, fortfarande måste det finnas bättre sätt att spara på. Orkar inte dra mer om det nu för det är så jäkla deprimerande.

Ska snart ner till bvc med Lilly. Hon skulle på 18-månaders men hon är ju snart 20-månader. Skulle ha spruta också men den lär vi få hoppa pga febern. Hon hade bara 37,7 i morse. Hon verkar pigg och allärt som hon brukar vara. Det ända som är är att hon kinkar fortare om det inte går som hon vill.
Återkommer med resultat från det besöket sedan. Får väl se om jag får mer bannor över hennes vikt. Men jag kan inte göra mer än vad jag gör nu. Får väl ladde för ett försvarstal. Skrämmande att man ska behöva ha ett bara.
Tjingeling så länge

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails