2009/05/17

En kort dag

Dagen har inte varit den bästa matmässigt. Vi sov alla länge idag så vi åt inte frukost förren 9.30. Man hinner inte med så många mål senare då.
Och dessutom var vi sugna på pizza. Konstigt för jag är inte bakfull eftersom jag knappt drack något men ändå var vi iväg och då brukar det bli skräp. Men det blev iaf pizza på eftermidda´n. Har bara hunnit med lite kvällsmat sen. Lilly brukar inte äta kvällsmat eftersom hon får välling innan hon lägger sig. Ikväll tänkte vi då att hon fick strunta i vällingen istället eftersom vi åt precis innan hon la sig. Jo tjenar vad bra det gick;-). Riktigt ledsen och vägrade lägga sig. Det slutade med att vi fick ta upp henne och ge henne lite välling. Gjorde bara 100, trodde knappt man kunde göra så lite. Efter en stund gick det att lägga henne och än så länge är det tyst. Peppar, peppar;-).

Gjorde i ordning alla mina recept jag skrivit ut och som bara har legat här vid dator. Tog pärmen med alla gi-recept och fyllde på med dessa vanliga recept . Så nu är det blandat. Men jag tänkte att även om man inte kör gi så kan det vara bra med recepten iaf. Skadar aldrig att ha gott om recept. Jag som blädrar så mycket i dom och skriver så varierande matsedlar;-). Men jag kan ju hoppas att jag kan bli färdig att göra det. Såg idag att jag har hur mycket recept som helst på soppor. Mest fisksoppor och olika köttfärssoppor. Jag tycker det är så gott med soppa men tyvärr delas inte min passion av resten av familjen. Förutom Lilly då;-).

Min dag:
9.30 2 ägg, 1 rågmacka m. ost, kaffe m. mjölk
11.00 Kaffe m. mjölk
14.00 Halv gyrospizza, pizzasallad
18.30 1 skål yoghurt m. honung & musli, 1 korvmacka
Kanske en frukt sen
  • 1 tim & 10 min ganska rask promenad m. barnvagn

Får hoppas att jag inte får sota allt för mycket över igår och idag. Vill ju inte hamna på dom räliga igen. Usch nej. Kommer tyvärr inte ha möjlighet till så många promenader nästa vecka som jag hade önskat. Får passa på att ta lite längre dom dagar jag kan istället då.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails