2011/09/19

Bildbevis på vampyrer?

Nu verkar det som om det har kommit fram starka bevis. Bevis på att det finns odödliga vampyrer (trodde i och för sig att man automatiskt är odödlig som vampyr).

En antikhandlare har hittat ett 140 år gammalt foto som är en avbild av Nicolas Cage. Så nu hävdar denna antikhandlare att Cage är en vampyr som låter sig åldras till 70-80 år innan själva Cage dör för att sedan vampyren föryngrar sig och dyker upp någon annan stans i världen. Kan undra om den sexiga rösten hänger med. Alltså det är ju helt logiskt. Att ingen annan har kommit på detta innan. Vi kan väl kallt konstaterar att det är tur att vi lever på 2000-talet för hade det varit några århundraden tidigare hade Cage blivit bränd på bål av den styrande kyrkan. Men vi vet ju alla att vampyrer inte kan dö på bål så det har kanske redan hänt någon gång tidigare. Fast ska man hård dra det så är ju frågan om det är någon skillnad på deras gud och antikhandlarens vampyr. Förutom bildbeviset då.

För det kan väl inte vara så att antikhandlaren behöver snabba cash? Med tanke på att han säljer kortet på EBay och vill ha minst en miljon dollar för det. Det är kanske dags att kolla över alla gamla kort man har liggandes. Vem vet om jag har några kända vampyrer i min samling och några miljoner hade minsann suttit fint i mina barskrapta fickor.

image

Ja, döm själva.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser du inte att det är fejkat foto ? orginalfotot är på en man där ansiktet är fotograferat lite från sidan, medan ansiktet är fotograferat rakt framifrån. Ansiktet är sedan "klippt ur" och lagt över på orginalfotot. Detta görs ju hur enkelt som helst med fotoshop eller dylikt. Ansiktet har inte samma nyans heller ... det syns där det är klippe in. Ena örat syns mer än det andra.. för det är fotat från sidan, men näsan är fotat rakt framifrån.

Nettan sa...

Anonym: Nej så noga går jag inte in och granskar en bild. Vill bara göra dig uppmärksam på första etiketten den ligger under: Ironi.

Ha en bra dag / Nettan

DeceptiveHornet sa...

Jag tänkte inte heller på det, men jag måste erkänna att det är en intressant tanke att leka med =)

Jag gillar skådisen Cage. Han gör bra filmer för det mesta, men att han skulle vara odödlig för att han är vampyr är lite väl långsint ;)

Nettan sa...

Visst är det en inte heller på det och jag har kikat nu efter men jag ser inte riktigt vad anonym menar. Jag har helt enkelt inte dom ögonen som behövs för att se det.

Jag gillar också Cage som skådis. Tycker han har riktig skön stil och tanken på att någon om 100 år får njuta av hans sexiga röst är ju ganska häftigt ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails