2009/05/28

Aptrött

Gud jag är så jäkla trött. Det gör ont i hela kroppen på mig och jag känner bara för att sätta mig ner och böla. Lilly nöjde sig inte med den gången igår. Från strax efter 9 till halv 1 var hon vaken. Somnar i famnen och sen när man gick in och la henne vaknade hon igen. Halv 1 gick det så pass bra att jag själv kunde lägga mig. Sen vaknade hon vid halv 2 igen men då kunde jag som tur var bara gå in och lägga henne.
Kvart i 6 kommer Molly in och börjar romstrera. Rickard skulle ändå upp vid den tiden så hon följde med honom ut. Men sen kan hon ju inte vara tyst. När han var ute med Zingo stod hon av någon anledning och öppnade och stängde ytterdörren. Och sen vi 7 kinkade hon över något och då väkte hon Lilly.
Irriterad, trött och frustrerad är vad jag blir. Sen mår man dåligt för att man känner så. Känner mig som en jävla zombie. 6:e natten utan någon vidare sömn känns riktigt ordentligt nu.
Lilly är skittrött nu men när la henne blev hon ledsen och det var bara att ta upp henne. Så var det med den tänkta vilan för en annan.
Jag fattar inte vad som har hänt med henne. Vad det är som gör att hon inte vill sova. Får kanske försöka hålla ner hennes sovande på dagen lite nu så hon inte vänder dygnet på riktigt.
Nu ska jag gå och gråta en skvätt av trötthet och frustration över att jag inte kan natta min egen dotter. Hörs sen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails