2009/04/30

Valborg

Jag blir så jäkla irriterad på Signe, katten. När vi var färdiga att gå och ska sätta Lilly i vagnen så har kattfan pinkat i vagnen. Hjälpte inte att ta bort vinterdynan för det hade gått rakt igenom. Hade jag fått tag på henne då vet jag nog inte vad jag hade gjort. Hon var instängd i garaget häromdagen. Finns miljoner ställen att sätta sig på och så väljer hon vagnen. Det är bara att kasera den nu. Fasen också. Det var bra att ha den för åkbrädan sitter på den. Kan hoppas den passar på briovagnen sen för det är skönt att ha den n är man ska gå längre sträckor. Molly var jätteduktig när vi gick. Inget gnäll på något vis. Så vi fick ta den andra vagnen som inte alls är skön att köra när man kör på grus. Hoppig och hård. Men det fick gå ikväll och vi får väl dras med den till vi kan hämta den andra.
Scouterna ute på udden. Dom ska snart paddla över sjön med facklor för att tända brasan.
Finns lite lotter och fika man kan köpa under tiden man väntar. Vi brukar alltid köpa lotter och vi vinner alltid ett pkt kaffe. Så även i år. Problemet är bara att dom alltid har zoegas och det dricker inte vi. Så det slutar alltid med att vi ger bort det. I år fick C och K det. Men samtidigt har det blivit lite sport att köpa dessa lotterna. Måste ju se om det verkligen kan fortsätta så. Det måste ju ta slut någon gång tycker man. Kan man inte ha lika mycket tur i alla andra spel som ger lite pengar.
Inga problem att tända i år iaf. För 2 år sedan var det ganska blött ute och dom lyckades inte tända. Och då försökte brandmännen med det mesta. Dom hälde på brännbar vätska, flera gånger. Dom drog tom fram dom stora fläktarna för att få fyr. Men det ville sig inte. Men iår tog det sig så fort faklorna landade. Kanske inte så konstigt igentligen.
Ju senare kvällen blev ju mer skingrade sig folket från brasan. Det är ganska roligt att se hur vissa börjar nästan ända uppe för att sen komma längre och längre ifrån ju varmare det blir. För det är inte klokt vad det värmer från brasan.
Sen var det fyrverkerier också. Blev lite förvånad när Molly helt plötsligt studerade dom och tyckte det var fint. Hon har inte tyckt om smällandet tidigare. Lilly bara satt i vagnen och tittade sig omkring. Verkade väldigt nöjd med allt. Hon somnade faktiskt när vi gick hem. Hon tog sig en riktigt powernap för hon vaknade efter 5 minuter igen och verkade piggare igen. Det var bara hem och byta om på dom och natta dom.
Kan undra om man kan få lite sovmorgon i morgon nu då? Kan man alltid hoppas på.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails