2009/04/27

Kompisar

Det känns så skönt för Molly har börjat få väldigt mycket kompisar här nere nu. Hon har ju haft grannen men häromdagen kom en annan tjej och frågade om dom kunde leka. Så Molly och M har lekt ett par dagar nu. Idag hade både M och A kommit och frågat om dom kunde leka. Rickard hade sagt till henne när hon gick att det var samma tid idag som gällde. Halv 7 skulle hon vara hemma. tjugo över 6 kom hon hem. Då hade dom bråkat över något så hon hade gått hem. Efter kvällsmaten tyckte hon att hon kunde gå ner till M igen och leka och blev ganska ledsen när hon inte fick. Tycker det känns som om man knappt träffar henne på dagarna längre. Hon går iväg så fort hon har möjlighet. Roligt för henne:-)
Det var så sött idag när jag lämnade henne på dagis. Julia var där så hon gick ner till henne. Såg hur hon pratade lite och pekade på hennes jacka. Jag kan höra hur hon berättade för Julia att hon också hade fått en sådan jacka. Sen kom en annan tjej också och så ser jag hur dom kramas alla tre. Riktig gruppkram och så strycker dom varandra på armarna som man gör ibland när man kramas. Dom stor en bra sund. Jag stod vi grinden och var tvungen att stanna upp för att titta. Dom var så söta:-).

Från det ena till det andra. Såg ett så sött namn idag. Fastnade med en gång för det. Och det hade varit så sött tillsammans med tjejernas namn. Nu får jag fortsätta drömma för här blir inte fler.
Men tänk er Molly, Lilly och en liten Elly. Men gud vad sött. Får kanske snacka lite förnuft i gubben;-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails