2009/04/19

Dagen efter

Som vanligt vad gäller Wickys fester var det skitroligt igår.
Fördrink innan dom bjöd på en härligt het och god köttfärssoppa med tzatsiki och bröd. Maten var även den hur god som helst men det är som det ska när W lagar mat. Hon gör alltid så god mat. Bjöds på tequila till maten och jag tog två stycken. Längesedan man drack sådant.
Och sen var det dans ut till småtimmarna, för oss iaf. Som vanligt gick vi sist när musiken tysnade. Vi förstår en hint;-). Jag hade kunnat dansa hela natten om det hade behövts. Vi var hemma vid halv 3 ungefär.
Vaknade vid 7 imorse med sprängandes huvudvärk. Upp och tog två panodil och försökte lägga mig igen. Mådde inte riktigt bra om man säger så. Uppe några rundor och sedan kunde jag äntligen somna om en stund.
Lite konstigt att jag blev så dålig denna gången med tanke på att jag inte drack så mycket. Säket tequilan som gjorde det.
Känner mig fortfarande väldigt tung i huvudet. Även lite lätt darrig. Och jäkligt hungrig. Ska slå på stort idag och beställa pizza. kurrar redan lite i magen efter den. Får vänta lite till någon av oss är körbara. Är jag om en timme eller två eftersom jag faktiskt inte drack så mycket.
förutom att man inte mår så bra efteråt så finn s det en anledning till att låta bli att dricka. Dagen efter är oftast inte den nyttigaste. Så det jag har kämpat mig ner med efter påsk har jag nog lätt plockat på mig idag, den tråkiga dagenefterfrossan.
Men vad fan jag hade skitroligt och det är väl det som räknas idag iaf:-)

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Låter som du haft kul i varje fall :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails