2009/04/03

Presenterna fixade

Har äntligen fått glasögonen. Kändes lite tunna nu när man är van vid dom andra. Jag hade iaf dom på mig fram till jag skulle köra och träna. Nu har jag dom andra, har faktiskt inte tänkt på det förren nu.
Tjejerna var jätteduktiga när vi var inne i stan. Molly fick hjälpa till att välja presenter både till Elias och O. Till O är hon bjuden på pyamasparty vid påsk så det är skönt att ha den presenten fixad också. Hon var även med och valde till Rebecca. Tror det kan vara ganska viktigt att hon får göra det ibland. Hon verkade ganska stolt över det också. Lite rädd att hon skulle skvallra vad som ligger i till O men dom träffas inte förren kalaset eftersom Rickard är ledig en vecka nu så det blir inget dagis förren efter påsk.

När vi var inne i stan sprang jag på en gammal barndomsvän som jag inte har träffat på säker 10 år, om inte fler. Jätteroligt att prata med henne en stund.

När vi kom hem försvann Molly in till E igen. Dom var inne här en liten runda också men dom försvann lika fort igen. Hon kom hem strax innan midda´n och var riktigt ledsen. Då hade dom bråkat. Tog ett bra tag innan lugnade sig så pass att hon kunde berätta vad som hänt. Vad jag förstod, för det var ganska osammanhängande det hon berättade, hade dom bråkat när dom skulle hoppas och sen hade E:s mamma sagt att då kunde E gå in och lägga sig istället och hon fick gå hem. Tror inte det stämmer som hon sa;-). Efter midda´n traskade hon in igen och kom hem vid halv sju. Det är inte mycket man har sett henne dessa dagarna. Men det märks att hon har varit ute mer och haft mer att göra för hon har sovit längre på mornarna. Hoppas på sovmorgon imorgon också:-).
Jag har hängt tvätt ute för första gången i år. Det luktar så ljuvligt och jag hoppas på bra väder även imorgon för att kunna hänga ut ännu mer. VÅR, VÅR, VÅR.....

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails