2009/04/17

Obs äcklig bild

Sitter här och snorar och nyser. Kan inte riktigt ta på om det är är allergin eller om det är så att jag har en förkylning som är på g. Det skulle mycket väl kunna vara allergin men lika väl kan det vara en förkylning. Flera stycken var helt genomförkylda på jobbet i tisdags. Men det är klar då skulle det kanske kommit lite tidigare. Får väl avvakt och se vad som händer. Vill iaf inte bli förkyld nu för imotgon ska vi på 40-årsfest till Wicky. Då har jag absolut inte tid att vara sjuk. Kan man bestämma sådant tror ni?

En massa sådana här äckliga saker börjar dyka upp på våra golv nu. Så otroligt äckliga. Undra varför dom finns kvar igentligen. Jag menar att alla djur har olika funktioner för att hålla bestånd ner eller upp. För att få en balans i naturen. Men dessa små äckliga saker har ingen funktion alls. Så varför finns dom då kvar? För att gäcka mänskligheten med sin äcklighet?
Säger bara örk...

3 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Vad fint du gjort härinne :-)
Hoppas allt är bra

Maria sa...

Hoppas du inte håller på att bli förkyld.

Mysig blogg du har..
Ha en fin dag !
Kram

Jessica sa...

hei.
ska prøve å få en annen layaut på min side. Om jeg sjkønner det riktigt så ska jeg kunne gå in på thecutestblog on the block.com. Ha en fin dag :-) klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails