2009/04/24

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Jaha, vad ska man bli när man blir stor nu då?
Inte en aning känns det som.
Jag vill verkiligen ta tag i mitt arbetsliv och göra något annat. Jag trivs bra att arbeta med människor men hur länge håller man igentligen. Har jobbat i vården i 14 år:-o. Va så länge?
Det är dags att göra något annat. Till dilemat hör ju nu att jag vet inte vad jag vill göra. Har länge funderat på att läsa till arbetsledare och kunna jobba som enhetschef. Men jag vet inte riktigt. Hade säkert trivts bra med det men jag känner att jag skulle vilja prova något helt annat.
Kan kanske lägga som förslag till jobbet att man kan få 2 veckors praktik som man hade i skolan. Tror inte det hade välkomnats så bra;-).
Beställde lite utbildningsbrochyrer för ett tag sedan.
Fanns något som hetter Kvalificerad disributionslogistiker. Det lät riktigt intressant. Det är en KY-utbildning och man hade LIA, lärande i arbete eller något sådant också. Finns vissa samverkanspartners, bl.a apoteket, spendrups, ikea, ica, vin &sprit. Efter avslutat utbildning hade man stor chans att få jobb på något av dessa. Men som vanligt vet jag inte riktigt iaf.
Kommer säker bli harvandes i vården resten av livet. Det vill jag verkligen inte. Att man inte tänkte mer när man var ung och valde något annat. Men jag var helt inställd på att bli ssk när jag började läsa till usk. Men var ganska skoltrött efter gymnasiet och skulle bara jobba något år. Yeah right;-).
Så nu sitter jag här, snart 33 år gammal, känner mig villrådig.
Så vad ska jag bli när jag blir stor?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails