2009/04/25

Ullared

Känner mig totalt slut.
Klockan ringde halv 5 i morse. Inte den mest humana tid att behöva gå ur en varm och skön säng precis. Halv 6 kom Josse och hämtade mig och sen bar det iväg. Var uppe i Ullared vid 8-tiden. Ingen kö:-). In och bråka med alla andra 60- och 70-talister. Tanterna som brukar köra en på fötterna hade nog inte hittat dit idag;-). Skönt. Men där var mycket folk där inne. Damavd. var nästan omöjligt att komma fram på. Kanske därför det bara blev 3 tröjor, en kjol, 2 hipster och 2 bh:ar till mig då. Hade velat hitta någon kjol till men jag orkade faktiskt inte ta mig in i härvan av vagnar.
Hittade mer till Molly dock. Klänningar, kjolar, kortärmade, jackor,nattlinnen, trosor, stumpisar och strumpor. Det var till henne jag skulle handla mest till och det blev det faktiskt också. Lite Hello Kitty grejer blev det också samt lite sagoprinsessor på papperskorg och paraply.
Lilly fick bara några tröjor och en klänning. Även hon fick nattlinne och en jacka.
Nöjd med dagen men som jag sa så känner jag mig helt slut.
Vi gick in vi 8 och var ute för lite lunch mellan 11.30-12.30 ungefär. In igen och ute vid 15 igen. Att vi orkade. Vi var inte hemma förren vid halv 7.
Jag skulle ha tagit kort och visat alla mina fynd men efterhand som vi provade så slängde Lilly ner allt i tvätten. Ordning och redan med henne:-). Jag får tvätta upp det imorgon så kan jag fota och visa lite imorgon.
Sitter här nu med en drink. Vet inte senast jag gjorde det en helt vanlig lördag om vi inte ska iväg någonstans. Lär säkert gå rätt upp och göra mig ännu mer trött. Strunt samma för god är den.
Ska gå en liten bloggrunda och sedan ska jag bara slänga upp fötterna i soffan och inte göra något mer idag.
Tjingeling mina vänner

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Vad kul att du hittade lite :-)
Nä, ett fan av Ullared har jag aldrig varit ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails