2009/04/22

Behöver nya skor

Jag har fått ont i mitt knä. Tror kanske att det kan vara efter promenaden igår. Kände att det inte var dom bästa skorna att ha när man gick i terräng. Hade även ont under foten i morse.
Jag hade behövt ett par riktigt bra skor för promenad. Har ett par sköna gympaskor men jag har problem med att jag får en konstig knöl som ömmar och gör riktigt ont på lilltån ibland. Har jag gympaskorna så kommer det nästan med en gång och det hjälper inte att jag tejpar och bolstrar upp heller. Det är ganska tråkigt att jag får ont så i lilltån för det hämmar när man är ute och går. Skorna jag har nu kan jag bolstra upp tån och det hjälper lite men inte fullt ut.
Är inte villig att lägga hur mycket som helst på skor pga detta. Men jag behöver verkligen ett par bra och jag får väll kanske säga rymliga skor som inte klämmer på min stackars tå.
Får kanske kolla upp om man kan göra något åt det. Eller om det iaf finns någon sorts "tåtuta" som gör att trycket inte blir direkt på knölen.
Var finns min räddande uppfinnarnisse för detta;-)?
Tillbaka till knät kan det vara att jag gick nog lite snett eftersom jag hade lite ont i tån. Jag hoppas det släpper för det känns även när jag bara sitter.
Jag som skulle ut en runda ikväll också hade jag tänkt. Men så blev inte fallet.

Maten har varit bra idag. Hjälpte kanske att skälla på mig själv lite igår. Har inte slarvat något och även fått i mig lite frukt till mellanmål. Känns bra.
Vägning imorgon men jag har faktiskt inga förhoppningar om minus denna veckan heller. Helgen förstörde mycket och det har tagit ett tag att komma tillbaka dit jag ska. Hit allså;-). Men jag hoppas naturligtvis att det ska bli ett liten minus iaf. Återstår att se imorgon då.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails