2009/04/16

Nostalgitripp, igen

En sådanhär tråkigt dag. Känner mig lite nere och gammal. Kan ibland sakna våra första år tillsammans något fruktansvärt. Men jag kan nog vara ganska nostalgisk imellanåt. Tydligen blev det idag igen. Kan sakna alla fester och folk vi hade runt oss. Då kände man inte sig tjock, ful och tråkig och följde gärna med på en efterfest utan att tveka. Saknar känslan man hade av att aldrig få nog av varandra. Hur man smög iväg, var man än var, för att få en härlig stund tillsammans. Jag vill fortfarande kunna snyga iväg men nu måsten man helt plötsligt tänka "vuxet". Boring:-). Jag kan ju hoppas att dom flesta saknar vissa tider i sitt liv. Hade jag fått en vecka då hade jag varit nöjd. Få uppleva allt igen, men bara för en stund för jag vill absolut inte byta mot vad jag har nu.


Och när jag var där så missade jag att se dom underbara Mission. Skam är vad det är;-). För tillfället lyssnas dom mycket på. Me löv;-). Bra med Spotify måste jag säga.

På tal om Spotify så har jag inbjudningar kvar om det mot förmodan finns dom som inte fått. Bara skriva ett medelande så fixar jag en inbjudan så att du också kan lyssna på underbar musik.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails