2009/04/26

Superenkel rabarberpaj

Rabarberna har kommit uppp ganska bra där ute. Har gått och sneglat på dom och undrat när det är dags att plocka några.
Idag var det dags bestämde jag mig för:-)
Härligt späda, nyplockade rabarder
Var otroligt lätta att "skala"

Rabarber, socker och smulpaj

Lätt Rabarberpaj
Rabarber, skalade och skurna i ca 1 cm tjocka bitar
Socker efter tycke och smak, jag använde ca 1 dl

Smulpaj
75g smör eller margarin
2-3msk socker
1dl vetemjöl
1dl havregryn, jag använde fiberhavregryn

Arbeta allt till en smulig massa. Strö över rabarberna. Grädda i 225 grader ca 20-25min. Avnjut lätt ljummen med en god vaniljsås eller en kula vaniljglass

1 kommentar:

linda sa...

detta ska bakas imorgon!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails