2009/04/21

Var tog motivationen vägen?

Jobbat hela dagen. Hade satt upp träning när Molly hade gympa men jag orkade faktiskt inte då. Fy på mig.
Men bestämde mig för att gå en promenad istället när jag kom hem. Hade fått tips på en runda som jag tänkte jag skulle prova. Jag skulle hålla till höger annars kom jag ut på en LÅNG runda så jag var mycket noga att hålla höger. Tror nästan jag var för noga för plötsligt var jag ute på en stig uppe i bokebacken istället och efter lite zick-zackande kom jag ut på granngatan. Blev ett lite antiklimax måste jag säga. Så jag fick snällt traska ner till slingan och ta en bit där också.
Jag vet nog var jag gick fel så nästa gång ska det nog bli rätt. Får prova den långa rundan också någongång men det får bli när det absolut inte finns risk att det ska hinna mörkna.
Har varit ganska kladdig med maten även idag. Hade ingen lunch att ta med mig idag så jag tänkte jag skulle köpa en kycklingklubba. Så hade dom inga så jag tog en kyckling som jag delade istället. Nu har jag lunch till imorgon också. Men så köpte jag digestivekex och en vitlöksost och det är ju absolut inte speciellt bra. Kommer att ge det denna veckan med och är det ingen bättreing med maten kommer jag att börja föra matdagbok igen. Tråkigt men sant. Och jag vill verkligen inte behöva skriva den så det är skärpning som gäller för annars blir det så på måndag.
Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Jag vill verkligen inte se ut så här och jag mår så bra när kilona börjar försvinna. Och ändå utsätter jag mig själv för dumheter. Finns absolut ingen logik i det så varför gör jag då det.
Som jag sa så ger jag det veckan ut och sedan om det inte blivit någon bättring så måste jag tänka över varför. Kanske prata lite med Rickard och se om han kan hjälpa på något vis. Han får stå med piskan;-).
Jag behöver nog lite extra peppning just nu. Någon som kan ge mig det?
  • 1 tim rask promenad

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails