2009/04/30

RIKTIGT well done

Vädret är helt otroligt. Rena sommarvärmen ute.
Man glömmer fort hur jobbigt det är att städa, promenera, dusch och ha allmän omvårdnad på våra gamla när det är så varmt. Har haft en lång dag idag som varit ganska stressig pga att en av våra gamla varit dålig. Mycket körande fram och tillbaka men det brukar alltid lösa sig. Men man kan känna sig ganska matt både fysiskt och psykiskt när det blir såhär.

Bestämt att vi skulle grilla ikväll. Tyvärr är grillen sönder, ventilen under är öppen hela tiden så när man grillar kött blir det riktigt well done. Jag menar RIKTIGT well done;-). Rickard är nere i stan och försöker få tag på en ny. Ny har han bestämt sig för att det inte ska vara en klotgrill utan en fyrkantig med lock som sitter fast. Han hittade väl en men den var inte riktigt som han tänkt sig. Han kommer nog snart så vi kan slänga på köttet. Ska bli riktigt gott med grillat. Sen ska vi bege oss ner till majbålet och sjunga in våren. Vi ska kanske inte sjunga in den men kören ska. Det brukar vara himla mysigt förutom alla fulla ungdomar då. Dom brukar inte vara störiga men det är ganska tråkigt att se tycker jag. Hjälp, hur gammal är jag nu då;-)?
Har varit lite fundersam på om det skulle bli något pga att det är eldningsförbud på så många platser. Men det verkar som om det blir av här.
Kan undra om Lilly orkar med det. Tycker redan hon verkar trött. Även om hon är skittrött sen kommer hon inte att sova i vagnen. Tur att dom inte ska upp imorgon. Jag jobbar imorgon men börjar inte förren halv 2 och Rickard har ju valt rätt jobb vad gäller helger och sådant så han är naturligtvis ledig.
Nu får han gärna komma så vi snart kan lägga på en god köttbit. Köpte potatissallad på lidl. Tyckte den såg god ut för det var med skivade potatisar i någon sorts yoghurtkladd. Tycker det ser mycket godare ut när potatisen är skivad än när den är tärnad. Funderade på att göra en fetaost sallad men jag orkar inte. Blir riktigt enkelt ikväll med färdigköpt. Det kan vara ganska gott det med.

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Vi har med grillat idag..så himla gott opch vilken värme..klockan 18 var det 25 grader ute.
Hoppas du haft en bra Valborg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails