2009/04/06

Vitsippor

Haft en sådan där tråkig dag då jag har varit sugen på godsaker. Måste härda ut denna gången också. Har varit duktig idag iaf och inte stoppat i mig något jag inte skulle. Var och köpte två olika sorters tuggummi med lite smak av annat än pepparmint. Usch tycker det är skitjobbigt när det blir så här. Sen vet jag inte om jag vågar använda kromtabletterna nu när jag ta korall. Är krom en mineral? Någon som vet?
Nej du frun det är nog bara att kämpa vidare. Vill bara att suget ska försvinna nu. Jag har varit fullt nöjd med hur det har varit dom senaste veckorna då allt flytit på som det ska.

Något riktigt trevligt är iaf att jag har sett VITSIPPOR idag. Nu börjar det närma sig med att våren kommer att stanna. Bladen på våra ölandstokar har börjat komma också. Man kan sköja att det börjar bli grönt. Vad jag vill ha färg ute nu även om det är jobbigt med all pollen. Men det är så fint när man ser hur bokbacken först blir ljus, ljusgrön och sedan efterhand mörknar lite. Det är så fint så ni anar inte.

Nu är det dags för ett nytt avsnitt av CSI. Kan man inte missa. Tjingeling

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails