2009/04/15

Förstoringsglas och sandkakor

Efter lunchen hade solen orkat tränga undan allt det grå som fanns i fm.
Två ivriga barn som bara ville ut resulterade det i. Vi gick ner i skogen. Där är så fint nu när det börjar bli lite färger ute. Solen sken men det blåste lite men ändå så otroligt skönt. Molly tyckte vi kunde fika där nere men så långt hade inte jag tänkt så vi hade inget mer oss. Tjejerna njöt i fulla drag när dom kunde springa runt och titta på stenar, grenar, myror och larver. Och allt annat också naturligtvis. Massa spindlar hade det också dykt upp. Och där satt den modiga mamman och sa till Molly att titta där är spindlar också samtidigt som hjärtat höl på att galloper ut ur kroppen. Men sådant ska man ju helst inte visa och idag gick det riktigt bra. Tycker det börjar krypa på mina fötter nu;-).
Det fina kaninhuset dom byggde i påsk stod kvar. Molly sa att taket hade blåst av så det var inte riktigt helt.
Fint va?
Förstoringsglaset var med idag också. Hon tyckte det var mycket spännande att titta på stenar och småkryp. Stenarna glittrade ju så fint , ännu mer än vanligt, när man såg dom i förstoringsglaset.
Stenar och löv var det som lockade Lilly mest idag. Och om man ligger ner så ser man otroligt många också och kan välja vilka man vill ha. Självklart så många som får plats i handen;-)
När vi kände oss nöjda i skogen gick vi hemåt och landade på lekplatsen igen. Barnen älskar lekplatsen och jag måste erkänna att det är så skönt att sitta där ute och gräva med barnen. Dom bytte all sand i höstas och den nya sanden är sandstrandssand. Len och fin och jäkligt svår att dammsuga upp;-). Dammsugar fortfarnade sand från påskhelgen då det var 4 kids som sprang in och ut hela tiden. Den verkar aldrig ta slut. Men den är så härlig att sitta i iaf.
Gick inte in förren Rickard kom hem och det var dags att göra lite middag.
Sen gick vi faktiskt ut igen och jobbade lite i trädgården allihopa.
Barnen sussar söt nu och kommer troligtvis sova länge imorgon.
Hoppas det blir bra väder imogon också.
Vad ska vi då hitta på?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails