2009/04/12

Hemmakväll

Hade bestämt att vi skulle ha en lugn och skön kväll med en härlig bastu. Vi var ju inte allt för pigga efter en sen långfredag om man säger så;-).
Vi var för trötta för en bastu också visade det sig. Så vi bestämde oss för att hyra film istället. Såstrax efter klockan 6 körde vi upp till byn för att hyra. Stängt på kiosken. Blev ganska besvikna. Så vi körde upp till grannhålan. Körde autostadan upp och ner. Två gånger. Hittade ingenstans att hyra. Ringde några samtal och då finns det ingenstans, på riktigt.Vi har i vår lilla håla men grannarna har ingen:-o.
Vi ville verkligen se film så det blev att vi körde in tillstan istället. Kändes lite desperat faktiskt. 10 mil hit och dit för att hitta filmer att ha en lugn hemmakväll med;-).
Nåväl. Kommer in till stan och där har vi äntligen lite tur.
Det var öppet:-)
Väljer våra filmer, blev tre stycken för priset var bra, samt lite godis.Lite och lite, det blev ganska mycket. Kom påefteråt varför jag inte ska äta godis längre. Mådde inte sådär bra efter den mängden. Iaf så kom vi äntligen tillbaka, efter mer än 2 timmar. Sätter oss tillrätta och sätter på filmen. Var helt ok. Sätter på den andra och efter en halvtimme sitter 4 vänner och sussar gott i soffan.
Det är skönt medlugna hemmakvällar;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails