2009/04/28

Kallsvettig och darrig;-)

Lite kallsvettig, darrig och känner ett visst sug.
Har jag drabbats av bloggabstinens månne? Skojar bara, jag mår toppen. Men jag känner nog ändå ett visst bloggabstinens med tanke på att jag inte varit inne på hela dagen. Farligt beroeendeframkallande;-).

Har varit på gympaavslutning med Molly ikväll. Dom kunde vara ute och hade bara lite lekar och fikade lite. fick ett litet gulligt diplom också. Hon ville igentligen inte iväg ikväll för hon ville leka med M. Men eftersom det var avslutning tyckte jag att hon skulle gå. Hon var stolt över diplomet så jag tror det var bra att hon gick. Nu ser hon framemot fotbollen som börjar nästa vecka.

Här hemma ser ut lite som kom och hjälp mig. Räcker med två långa dagar på jobbet så förfaller det här hemma. Jäkligt konstigt. Får väl se hur mycket man hinner med imorgon. Har lite funderingar på att köra upp till stora lekplatsen imorgon om det är väder till det. Har inte bestämt mig ännu och Molly vet inget heller.
Det skulle väl bli bra väder över valborg också tyckte jag dom pratade om. Skönt om man inte behöver ha långkalsonger på sig på valborgskvällen när man står vid brasan. tycker att det kan variera väldigt hur vädret är då och det har faktiskt hänt att långkissarna har varit på. hoppas på en härlig vårkväll i år:-).

Köpte även en sådan här eltandborste på Ullared till Molly. Hon tycker den är jätterolig att använda. Måste säga att den var lite stor att borsta med i hennes lilla mun. Jättesvårt att borsta utsidan men det går. Frågade syrran om hon visste om man kunde byta borsthuvud på den för annars är det inte lönt. Jo det kunde man sa hon. När jag väl undersökte den här hemma så kan man inte det. Man kan byta batterier men inte borsthuvud. Fräscht. Not. Nu kommer hon bara att kunna använda den i två månader och sen får man kasta hela apparaten. Känns inte vidare miljövänligt precis. Vad är det för mening att kunna byta batterier när man ändå inte ska använda den så länge.
Måste ge den en stor tumme ner pga detta.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails