2009/04/20

Present till den lilla

Jaha vad ska man hitta på idag då tänkte jag imorse till frukosten. Idag mår jag ju bra, förutom en grym träningsvärk i benen.
Barnen snorar inte längre så nu vågar man kanske köra och hälsa på L som fick barn för några veckor sedan. Ringde och pratade med henne och hon skulle vara hemma. Roligt:-). Körde upp till grannhålan för att få tag på en liten present till den lilla.
Hittade en jättesöt klänning och sen fanns där matchande tights också så dom slank också med. Tyvärr fanns dom inte i samma storlek men det blir nog bra ändå eftersom det var klänningen som var en storlek större så det borde gå.
Ja och nu skulle jag ju bara handla till den lilla. Yeah right;-).
Första jag ser när jag kommer innanför dörren är en ställning med tröjor för 20:- i Lillys storlekar. Ja vem kan motstå det då. Och när dom dessutom var så otroligt söta med prickar på så var det ju kört.
Visst är tröjorna söta? Gillar när det är en helt annan färg på halslinningen också. Plötsligt blir det lite lättare att matcha eftersom man kanske inte tänker sig dom färgerna tillsammans i vanliga fall. Ja, jag tyckte dom var fina iaf:-)
Och så fanns där billiga hipster också. Att dom sen var prickiga var nog en ren slump. Fattar inte att jag inte har provat sådana innan. Dom är hur sköna som helst. Nu köper jag inget annat än den modellen.
Och ni som blev besvikan på att jag inte la ut bild på mitt raffset får hålla er till tåls;-)

Nu sitter vi bara och väntar på att Lilly ska vila färdigt och sen ska vi köra iväg. Molly tycker det ska bli spännande att träffa en "riktigt" bebis eftersom inte Lilly är det längre. Hon har ju blivit en stor tjej nu och det har hon ju rätt i.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails