2009/04/18

Ska ni bort IGEN???

Dagen har bara förvunnit.
Körde in till stan vid lunch eftersom jag var tvungen att lämnat tillbaka filmerna vi hyrde i påskas. Har aldrig varit med om att man kan hyra en vecka. Smidigt om man har några filmer att titta på. Såg den sista filmen, den vi alla somnade till, häromdagen och den var faktiskt bra. Verkade inte så eftersom vi somnade men den blev riktigt spännande.
Passade på att gå en runda i stan också eftersom jag ändå hade betalat parkeringen. Ganska lite folk ute idag fasten vädret är kanon. Kanske många som väljer att vara hemma och påta i trädgården istället.

Har precis hjälpts åt att slå in Wickys paket. Var inte det lättaste men det blev ganska bra till slut iaf. Hade fått tag på återvunnet papper så vi slapp mönsterpassa;-). Lite snöre och en rosett och sen var det riktigt fint. Det tyckte dock inte Molly. Kan garantera att det hade med att det inte var något prinsesspapper på;-).

Orkar faktiskt inte göra något idag. Ska snart göra lite och äta och sen är det snart dags att göra sig i ordning.
Sa till Molly igår att vi skulle iväg och att farmor kommer och är hos dom ikväll.
Svar från henne:
- Ska ni bort IGEN..
Hmm, låter som om vi skulle vara borta hur ofta som helst. Senast var i februati när vi var i Oslo. Man kan ju få dåligt samvete för mindre.
Det sköna är att ikväll har vi gångavstånd hem. Iof så i vår lilla håla är det gångavstånd överallt men ikväll har vi inte mer än ca 200 m till festlokalen. Blir lätt att valla hem maken då;-). Ska bli roligt att komma ut på lite fest. Wickys fester brukar vara riktigt roliga. Många som gillar att dansa och det tackar jag för. Me löv;-).
Nej dags för mat. Tjingeling

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Ja jättefint :-)
Jag har ny tävling på G igen ..
Kul om du vill vara med :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails