2009/04/15

Träning ikväll

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Lite grådisigt ute men jag hoppas att solen orkar sig igen snart. Tror vi ska gå ner i skogen senare, om det nu inte börjar regna vill säga.
Funderar även på om jag ska fota lite till tradera. Det börjar ju närma sig bb och löning så nu vill kanske folk handla lite. Ska ladda powern med andra ord. Måste bara hinna med det också. Hade varit bra med avslut till nästa helg. Lagom eftersom folk inte har betalt in alla räkningar och tror att dom kan handla mer av mig;-). Mauoooo, lägger upp mitt elakaste skratt;-).

Har skrivit upp träningstid ikväll. Ska bli så skönt. Har ju under 1 1/2 veckas tid nu inte varit allt för fysiskt aktiv. Känner att det är stort behov av det nu då. Kommer säker flåsa som en häst igen eftersom flåset försvinner rekordsnabbt har jag märkt. Lite synd att det inte kan komma tillbaka i samma takt bara.
Måste även komma tillbaka med maten riktigt också för den har varit riktigt katastrofal hela påskhelgen. Jag försökte verkligen men det gick faktiskt inte. Men nu är det vardag igen så nu är det andra bullar som gäller. Och går det inte får jag ta tillbaka min tråkiga matdagbok och det vill jag verkligen inte så det är ju bara att lägga i nästa växel. Men så är det mitt i månaden och allt har nästan tagit slut i frysen också eftersom det gått en hel den nu. Svårt att göra matsedel men det har gått men den är inte så bra. Improvisera är det nog som gäller denna veckan känns det som. Det får väl gå det med.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails