2009/04/16

Traderastrul

Varit så jäkla irriterad på traderas powerlist så ni anar inte.
Satt och pulade med den igår och räknade ut bra avslutsdagar. Startade den i gårkväll och när jag lagt mig hade det fortfarande inte kommit upp några auktioner.
Kikade i morse. Fortfarande inga:-o. Irriterad satt jag mig och skrev ett mail till tradera. Inte otrevligt men irriterat om man säger så. Har varit så jäkla segt dom senaste gångerna men detta att dom inte kommit på hela natten har aldrig hänt.
Skulle aldrig använda powern igen. Men så ville jag ha ut det jag hade så jag tänkte att jag gör ett försök till. In och ändrade slutdagar eftersom det inte blev bra med dom jag hade som skulle kommit upp i går.
Kommer inget på hela dagen. Svär naturligtvis över mig själv hur jag kunde vara så jäkla dum att ändå gå på det en gång till.
Har då fått svar från supporten som tipsade om den nya listan. ProLister heter den. Laddade hem den och den var otroligt lätt att använda. Bra översikt och om man behövde ändra något i annonsen kan man kryssa mycket utifrån översikten.
Får sitta och kopiera över alla auktioner som ligger i powern och ikväll släppte jag min första prolista. Låter riktigt proffsigt;-).
Ca 10-15 minuter senare var dom uppe.
Nackdel är att 4-5 auktioner har fått samma sluttid. Inte en aning varför för jag fick skriva i hur lång tid det skulle vara mellan varje auktionsslut och jag skrev 2 minuter som jag brukar. Kan hoppas att det bara är något tosigt jag har gjort för börjar denna strula så byter jag säljsajt.
Men nu är dom iaf uppe så kolla gärna in dom här:-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails