Vi har varit och julgransplundrat hos svärmor i eftermiddag.
Jag hade fått en liten beställning om jag kunde göra lite cupecakes och ta med mig. Och eftersom jag är en sådan snäll svärdotter så gjorde jag gärna det. Ja, jag gillar ju faktiskt att göra dom också.
Och naturligtvis ville jag bjuda på kladdkakecupecake med vit chokladfrosting. Jag gjorde dom i stora formar denna gången och var faktiskt lite nervös över att dom inte skulle bli bra.
Men dom försvann i en rasande fart precis som muffinsen med stekta äppel i. Dessa tänker jag dock inte visa eftersom Gekås egna muffinsformar verkligen suger och blir jättefula om man inte serverar med en gång. Dom släpper runt muffinsen samt att kanten rullar ut sig.
Ok då. Såhär såg dom ut så ni inte köper dom formarna.
Fult, fult och så kan man inte servera delikata delikatesser .
Men efter lite god fika var det faktiskt tid för lite dans. Ibland är det ganska skönt att vara fotograf även om jag var med och drog några varv.
Tjejerna tyckte dansen var rolig.
Dom hade senare en privat balettuppvisning för farmor där dom gjorde piruetter och diverse svanhopp.
Ja dom “råkade” få tag på en vars en telefon också och var okontaktbara en bra stund.
Tage fick lite kel också.
Vi har haft en superbra dag.
3 kommentarer:
Cupcakesen ( blir nog fel när jag böjer det ordet... :)) ser väldigt goda ut :)
Vilken underbar blogg du har!
Och kakorna såg goda ut, hur gör man det där på?
Therese: Jag har med försökt böja det ordet men faller alltid tillbaka på att formulera om meningen istället så att det går att skriva cupecake ;-). Dom är riktigt smarriga :-).
zasata: Tack, blir alltid barnsligt stolt när jag får den komplimangen om min blogg :-).
Frostingen är superenkel. Vispa ihop samma mängd philadelphia med smällt vit choklad. 200 gram av varje + 1 dl florsocker och sedan bara spritsa eller bre på. Supergott.
Skicka en kommentar