2011/01/14

Dag 19 ~Detta ångrar jag~

Jag tror inte det är mycket jag ångrar. Inte vad jag kommer på såhär i stunden i alla fall.

Men någon jag kan ångra lite är att jag inte har tagit tag i studierna tidigare. Men vännen har studerat väldigt mycket och rent ekonomiskt har vi inte kunnat klara det med 2 som studerar. Sedan har han även varit arbetslös och, suprice, ekonomin har satt stopp åter igen.
Men nu är det äntligen min tur och jag har äntligen tagit beslutet också. För även om ekonomin satt stopp innan så är frågan om jag hade blivit färdig till det. Lite tveksam faktiskt. Men jag tror att det hade varit lättare att studera tidigare. Nu har det gått 15 år sedan sist och jag vet inte hur man gör längre. Men det kommer jag förhoppningsvis på.

Jag kan också ångra lite att jag inte är bättre på att hålla kontakt med folk. Fast det är kanske inte ångra på det viset men jag tycker ändå att det är synd att jag har så svårt för det. Men det hänger väl ihop med det jag skrev för ett tag sedan, men min självkänsla.

Ikväll blir det faktiskt inte roligare än såhär.
Inte i bloggen i alla fall. Jag och maken tänkte ta en drink och spendera lite kvalitetstid tillsammans. Och det mina vänner kan bli ganska roligt för oss Ler.

Röda läppar

I morgon: Dag 20 ~Den här månaden~

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails