2011/01/11

Dag 16 ~Min första kyss~

Once upon a time…
Jag kan inte sluta le. Här snackar vi nostalgi big time. För vem blir inte nostalgisk över en sådan sak. Den där spännande tiden då man inte visste så mycket om något egentligen. Då det var spännande bara att titta och röra vid en pöjk.

Min första kyss hände efter ett kvartersdisco i Grann Hålan. Jag var nog 10-11 år. Vi gick ut för en nypa luft. Det kunde faktiskt gå vilt till inne i lokalen när Baltimora med Tarzan Boy spelats några gånger eller Culture Clubs Karma Chameleon eller när man fick kramas lite till Alphaville och Forever young. Så där stod vi, han äldst av dom 3 och jag. Så lutar han sig bara fram och ger mig en kyss. Pussas hade vi gjort innan men nu kom en liten tunga också. Jag kommer ihåg att jag blev väldigt paff och visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag gick därifrån. Så romantiskt av mig va? Men jag insåg att jag inte var okysst längre och jag hade klarat av en trevande första kyss.
Jag kan inte påminna mig om att vi var tillsammans sen men vi var nog HK. Ja HK istället för KK. Hångelkompisar istället för knullkompisar Blinkar. För vi kunde bara träffas och hångla loss lite. Stilla sitt begär och sedan var det liksom bra.
Ja vilka tider det var.

Men om jag idag tittar på barn i 11-12 års åldern så har jag svårt att förstå att man faktiskt var så liten när man började “experimentera” med pojkar. För man är inte stor då och man vet inte mycket vad det handlar om med lite kyss och smek även om det var mysigt.
Men det räcker vidare med att titta på 14-15 åringar och förstår att man nog inte var så stor som man ville vara då heller. Och att dessa små “knattarna” skulle göra sådana saker som jag gjorde i den åldern finns inte på kartan bara. Eller det är bara jag som börjar bli gammal. Som när man själv var där inte trodde att vuxna över 30 hade sex så vill man idag tro att ungdomar väljer att hålla på sig.
Men en hemlighet bara mellan dig och mig. Vuxna sammanför visst det sina pinke don och det görs nog minst lika ofta som för ungdomar. Tror jag i alla fall. Fast dessa vuxna är inte kvar i förälskelsen längre så 3-4 gånger per natt skulle vara lite overkill nu tror jag. Fast det sägs ju att man behöver mindre och mindre timmars sömn ju äldre man är så då har man mer tid till annat.
Måste nog kläcka den tanken för kära maken Ler med tungan ute.

Röda läppar

I morgon: Dag 17 ~Mitt favoritminne~

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails