2011/01/26

Dag 28 ~Det här saknar jag~

En hel låda med dildos, latexpiskor och handklovar skulle jag kanske kunna skriva men gör inte det.

Så vad saknar jag då?
Efter att ha saknat barn så länge så känns mycket så trivialt att sakna. Även om jag vet att man måste sätta varje sak i proposition till vad det är och att jag ändå har saker som är stora att sakna.

Jag saknar min kära svärfar som gick bort alldeles för tidigt. Kan ibland känna ett litet sting i hjärtat att tjejerna aldrig fick träffa honom. Jag är övertygad om att dom hade gillat varandra mycket. Vi har en fin bild på honom här hemma där han sitter brunbränd och leendes, precis så minns jag honom.
Saker som jag alltid kommer att förknippa med Olle är nog tips, pipa, valjegrova, pressgurka och Jetta. Han och vännen tippade alltid ihop och när dom inte var överens om garderingar kom kortleken fram så fick den avgöra. Brukade inte gå något vidare hur dom än gick till väga. Och medans dom satt och tippade satt han och puffade på sin pipa.
Att det blivit valjegrova och pressgurka är helt enkelt för att han alltid hade mackor på valjegrova och att där ofta stod en skål med tunt skivade gurkor i lag i hans kylskåp.
När jag och vännen träffades hade Olle en vit Jetta som han hade väldigt länge.
Saknar dig Olle.

Jag saknar tid på mitt jobb. Tid som jag vill kunna lägga på mina gamlingar när jag är hos dom.

Jag kan sakna mormors underbara kålsoppa. Har aldrig ätit någon liknande och kommer aldrig mer att få uppleva den igen heller eftersom mormor inte finns längre.

Jag kan ibland sakna tiden man hade när man var liten och bara ville bli stor. Att man inte tog till vara på tiden då för att man inte förstod när alla sa att man snart skulle bli stor och få uppleva alla vuxna saker. Hur bekymmerfritt allting var när man var liten.

Jag saknar definitivt att jag aldrig har fått möjlighet att se The Mission live. Vilken dröm det hade varit.

Jag saknar säkert mycket mer men jag kommer faktiskt inte på det.
Men som sagt var så är det lite spridning på vad som saknas. Vissa saker är starkt saknade medans andra bara är lite saknad eller kanske inte ens saknad utan mer synd att jag aldrig har fått uppleva. Ja ni förstår säkert.

Rött hjärta 

I morgon: Dag 29 ~Mina ambitioner~

2 kommentarer:

Anneli sa...

Usch vad saknaden av pappa kom över mig när jag läste ditt inlägg! :( Tårarna bara flödade med en gång. Jag brukar också tänka på saker som han skulle ha gillat som att se tjejerna spela fotboll, ta studenten mm. Och jag är helt övertygad att han hade älskat Molly och Lilly lika mycket som han älskade våra tjejer. Inte ens Johanna har något riktigt bra minne av honom. Knappt Matilda heller tror jag. Kanske inte så konstigt för de var ju inte så gamla när han dog. Önskar såå att han skulle fått vara med oss längre... Kram

Nettan sa...

Ja, jag önskar också att han fått varit med oss längre. Som du säger så är det så mycket man skulle vilja att hade fått uppleva tillsammans med oss. Det saknas hela tiden någon.
Det var inte alls meningen att göra dig ledsen. Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails