2011/01/28

Dag 30 ~Ett sista ögonblick~

Då var dessa 30 dagar, blev lite fler eftersom jag missade någon dag, slut.
Jag kan väl säga att vissa dagar har varit riktigt tråkiga att skriva om men jag har tragglat mig igenom dom också. Och jag är ganska nöjd över min månad ändå.

Det har kommit fram mycket saker som bara legat och pyrt i mig som har väntat på lite syre. Och med hjälp av detta har vissa saker sakta börjat glöda och ryka och komma upp till ytan. Det gör lite ont men samtidigt tror jag att det bara är bra om det kan komma ut och försvinna. Jag är själv lite förvånad att det bara har börjat pyra ut nu men jag tror kanske att det kan vara så att när jag har fått hjälp med tema eller rubriker så har jag bara skrivit det som fallit mig in. Och medans fingrarna har dansat runder på tangenterna har det på skärmen hamnat saker som jag inte riktigt vet hur dom kom fram.
Men jag tror att allt kommer att föra något positivt med sig. Frågan är bara hur allt annat ska komma fram också. Jag känner bara för att blotta mitt inre men nu vet jag plötsligt inte hur. Jag hoppas att jag hittar vägen in och sen bara skriver och skriver om det jag hittar.
Det kommer att bli bra.

Och detta mina vänner var mitt sista ögonblick på denna utmaningen. Hittar jag fler liknande kommer jag nog inte tveka att hoppa på dom med en gång. För denna har gett mig mycket om mig själv till mig själv.

Rött hjärta

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails