2011/01/03

Dag 8 ~Ett ögonblick~

Ett ögonblick av vad?
Ett ögonblick av mitt liv, ett ögonblick som jag vill uppmärksamma?
Detta var faktiskt lite svårt men något måste jag komma på.

Ett ögonblick i mitt liv som för alltid kommer att vara fastetsad i mitt minne är detta.
16/2-2004
En liten kiss i en liten kopp. Några droppar uppdragna i en liten pipett som droppade i en liten testbrunn på den lilla plattan.
Två fönster på den lilla plattan som sakta fylls med färg för att sedan sakta bli ett litet +.
Känslan av overklighet att plattan faktiskt visade ett +, att det var det samma som att det faktiskt lyckats är helt obeskrivlig.
Ögon som fylls och svämmar över av glädje. Våra klamrande famnar som bara håller om varandra samtidigt som tårar av glädje strömmar ner från våra kinder. Hur vi tittar på varandra och åter igen bara famlar in i varandras famnar. Vi gråter samtidigt som vi börjar skratta.
Hur vännen tar den lilla plattan för att gå över till svärmor och verkligen få det bekräftat, att våra ögon inte spelat oss ett spratt. Hur han berättade att dom grät glädjetårar i varandras famn. 
Jodå det var så.
Efter 9 långa år av väntan, längtan, behandlingar, psykisk och fysisk press. Att efter en berg- och dalbana på 9 år äntligen hade ett slut och att det nu bara var 9 månader innan vagnarna rullade in på slutstationen.
Att vi äntligen skulle få äran att bli föräldrar för där djupt inne i mig växte ett litet frö som sakta, sakta skulle växa sig stor innan vi äntligen skulle få träffas.

Alldeles färsk Molly

Och det mina vänner är ett ögonblick som ännu idag gör mig tårögd av glädje. Ett ögonblick då vårt liv förändrades för alltid.

Rött hjärta 

I morgon: Dag 9 ~Min tro~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails