2011/01/15

Dag 20 ~Den här månaden~

Den här månaden har varit mycket snörik.
Senaste veckan har det varit snö, tö, regn och kyla om vart annat vilket har resulterat i väldigt hala vägar och väldigt usla vägar.

Den här månaden har också varit jäkligt knaper. Det är så tråkigt när det blir så. Att vi hela tiden har funderat på hur vi sak klara månaden och tyvärr är den inte slut ännu heller.
Januari brukar vara knaper men långt ifrån som det är blivit i år. 
Så idag har vi varit glada att vi handlat så mycket förra året och att vi hade lite rabattcheckar från ICA. Även ganska tacksam att vi hade många julmustglada släktingar här i jul så jag idag kunde ta med en massa flaskor till affären. Vilket jag tycker är riktigt pinsamt såhär mitt i månaden för det skriker bara jag-är-utan-pengar-och–har-hittat-en-nödlösning. Men jag för väl erkänna att det var en nödlösning för tillfället för annars brukar dom komma med när jag storhandlar och då tar jag dom för att dom står och tar plats. Jag har bott i Hålan i 15 år och jag tror det är första gängen jag har pantat flaskor här. Säger kanske lite också om hur skralt det är. Men, men vi får leva på kärlek jag och maken för vi har lite att ta av om det skulle behövas Blinkar.
Har vi tur så ligger där några miljoner från lottot idag och väntar på oss. Det tror vi i och för sig att det gör varje vecka.

Men även om det är som det är så tycker jag ändå att vi har haft en bra månad. Mycket tid med barnen eftersom vännen har haft semester över jul och nyår.
Och tjejerna har varit ute mycket och lekt i snön.
Lilly har börjat säga till själv att hon vill gå ut på baksidan och det fungerar jättebra. Och det är väldigt skönt att kunna låta henne gå ut själv en stund även om jag kollar henne ofta, ofta.
Och sedan har Lilly börjat bajsa på toa och det är så skönt att slippa byta bajsblöjor. Hon ville dessutom sova utan blöja nu ikväll men det har redan blivit ett litet misstag i trosan så hon fick blöja igen. Men det är ju positivt att hon börjar vilja i alla fall.
 

I morgon: Dag 21 ~Ett annat ögonblick~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails