2011/01/10

Dag 15 ~Mina drömmar~

Detta var faktiskt också lite svårt. Svårt på grund av att jag hela mitt liv har drömt om att få äran att bli förälder. Ett av dom största drömmarna man kan ha när man har den längtan tror jag. Efter det har jag nog inte tänkt på just drömmar. Så jag har gått och funderat på det idag och jag har kommit fram till att jag har ju visst drömmar. Några stora och några lite mindre men det är ändå drömmar.

*Jag drömmer om att göra något annat än att jobba i vården.
Fast egentligen gillar jag mycket att jobba i vården och med människor men jag gillar inte och jag mår inte bra av att tiden man behöver lägga på varje vårdtagare inte finns. Jag känner inte som om jag gör ett bra jobb och det är inte roligt att gå till jobbet längre. Nej jag är inte otacksam som det säkert finns dom som tycker nu, jag känner mig bara otillräcklig. Jag vill kunna gå in till en vårdtagare och inte behöva gå ut därifrån förrän jag ser att denne mår bra av min hjälp. Så därför drömmer jag om att göra något annat. Vad det sedan är har jag inte kommit på ännu. Och det börjar bli lite bråttom med tanke på att jag ska börja läsa till hösten om jag kommer in. Jag vill jobba med människor men det hade varit skönt att jobba med döda ting också. Fasen vad svårt det ska vara.

*Jag drömmer om att skriva en bok.
Detta spåret har jag varit inne på tidigare. Jag vet faktiskt inte riktigt varför det kommer sig att jag vill det. Jag har alltid tyckt om att skriva men aldrig varit speciellt bra på att skriva berättelser. Jag har skrivit lite erotiska (porriga) noveller men det är också det enda. Men jag gillar tanken på att kunna skriva ner en story på 200-400 sidor och kunna binda ihop hela berättelsen för att trollbinda läsaren. Måste kanske först komma på hur man gör för att få ihop en sådan lång story.

*Jag drömmer om att vinna mycket pengar.
Jag är ganska trött på att jämt känna att man inte kan göra något extra utan hela tiden behöva vända och vrida på saker och ting för att det ska fungera. Man blir inte lyckligare av pengar säger många man jag har faktiskt svårt att se hur det skulle kunna göra oss olyckliga. Att kunna låta tjejerna hitta på en massa saker. Mycket är gratis som man kan hitta på men tjejerna säger många. Japp så är det men det finns saker som kosta också som jag skulle önska att dom fick uppleva.

*Jag drömmer om en värld där människor bara är människor.
Att ingen ska läggas in i grupper som ras, religion, sexualitet.
Att mobbning och utanförskap inte ska existera. Känns tyvärr ganska ouppnåeligt men jag kan försöka att sprida min lilla “tro”. Att världen helt enkelt ska bli en bättre plats att leva på.

Ja lite drömmar har jag nog ändå och fler finns där. Känns lite konstigt att sitta och rabbla upp mina drömma på detta viset men det var dom jag bara sådär kom på under dagen. Dom som hela tiden ploppade upp i mina tanka. Känner mig nästan lite löjlig ikväll. Och då har jag skrivit om mycket och så är det dröm-inlägget som får mig att känna så. Kanske för att det just är drömmar. Eftersom man oftast inte pratar om dom på det viset. På samma vis som att man ofta låter sina fantasier stanna innanför skalet. Eller så kanske det är så att begreppet drömmar och fantasier ligger så nära varandra. Och nu börjar jag analysera igen Blinkar. Att jag alltid måste.

Rött hjärta 

I morgon: Dag 16 ~Min första kyss~

1 kommentar:

Katarina sa...

klart man måste få drömma :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails