2011/01/23

I en stuga i skogens slut

2 veckor enligt Molly eller om man nu ska räkna riktigt tid, 2 dagar, går väldigt fort.

Vi har spenderat vår helg utanför Göteborg, i Sisjön i en stuga för att fira svärmor lite extra. Har varit väldigt mysigt men dock lite kallt eftersom inte värmen fungerade i sovrummen och inte heller kunde värden hjälpa oss eftersom han inte verkade veta hur det fungerade. Vi väntar nu med spänning på hyresreduceringen för vi ska inte behöva betala fullpris för en inte helt fungerande stuga, hur mysigt vi än har haft.
Vi har ätit underbart god mat hela helgen med början på fredagen med en 80-talsklassiker. Inbakad fläskfilé med svampstuvning. Jag tror aldrig jag lyckats göra en stuvning någon gång och efter att ha ätit Malins stuvning inser jag att jag aldrig kommer att kunna göra det heller. Tror faktiskt inte att jag ätit en godare svampstuvning än den.

Blev lite Wii:ande också.

023030
029

Först lite Wii-sport.
Molly kör lite kung fu.

Sedan kom det riktigt roliga spelet fram.
Wii Just Dance.
Och ja, det är precis vad det låter som att vara. Man ska snällt följa efter movsen som visas.
Hur lätt som helst.
Håll i er för här kommer ett litet dans-medley.

035039043

044047

053

056057059
061062

Nej enkelt var det inte. Men vi hade jäkligt roligt, både av att stå där och dansa men även att studera alla andra när dom dansade. Det är roligt att både små och stora kan vara med i dessa spel. Detta vill jag absolut göra igen.

016

Lilly och Johanna tog sig en liten eftermiddagslur.
Så sött.

Och som alltid så är det ju så att hur trevligt det än är så är det inget som går upp emot att få komma hem. Jag gillar att få komma iväg hemifrån ibland och få strunta i alla hemmasaker och få vara någon annan stans men ändå är det så skönt att få sätta nyckel i dörren och kliva innanför tröskel och känna hemma.
Hemma där man kan göra precis vad man vill utan att behöva tänka på att där finns andra.
Känner jag för att springa runt i morgonrocken ikväll så gör jag det, känner jag för att vädra en liten hallondoftande sak så gör jag det, känner vi för en snabbis så gör vi det och känner jag för att strunta i disken till morgondagen så gör jag det.

Men helgen har varit kanon.

Rött hjärta 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails