2009/01/07

Visa tröjan på dagis:-o

Jag är rikrigt imponerad av Molly när hon ska städa. Hon och Lilly har lyckats ställa upp på hennes rum nu dom senaste dagarn så det i princip bara funnits en gång av golvet att gå på;-). Sa till henne nu efter frukosten att det var dags att städa. Protesterade lite men hon gick ändå in. Halvtimme senare kommer hon och säger att hon är färdig och jag måste ju inspektera;-). Hon har gjort jättefint. Inga grejer på golvet. Hon lägger iof upp lite på skrivbordet men det är inte så mycket iaf.
Kanonduktigt Molly:-D
Ja och sen har jag fått på henne en av tröjorna hon inte velat ha heller. Hon fick den ena på sig när vi var ute häromdagen när det var så kallt. Idag kommer hon och säger att hon vill ha den och visa på dagis. Mamman tappat hakan;-). Sen begärde hon dessutom jeans. Kände på hennes panna. Nej, ingen feber;-). Är prinsessfasen över nu eller det är bara något tillfället? Ska bli intressant att se


Ska jobba ikväll. Känner inte för att ge mig ut på småvägarna när det har snöat men det finns inget val. Är snorig och tung i huvudet men inte värre än att jag kan jobba. Lite typiskt att jag har två turer till 22 bara. Hade varit skönare att kommit hem vid 20 och kunnat ta det lite lugnare på kvällaren. Men nu är det som det är och jag får försöka klara mig igenom dessa två dagar. Sen är jag ledig fredag-söndag. SKÖNT. Krya på mig;-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails