2009/01/18

Gravitation

Och så har vi detta med att Lilly klättrar överallt, igen. Igårkväll höll både hon och Molly på i soffan. Sa till dom och jag lyfter ner Lilly. Detta hände ett antal gånger. Molly hade väl bestämt sig för att absolut inte lyssna;-). Iaf så lutar Lilly sig med ryggen mot armstödet och lägger huvudet utanför. Lyfte ner henne. Hon upp igen och på två sekunder har hon lutat sig mot armstödet och gravitationen gör sitt. Hon ramlar ner genom att göra en väldigt fin bakåt volt. Landar tyvärr inte på fötterna utan på magen. Illvrål. Men hon slog sig inte som tur var. Det brukar dessutom gå över otroligt snabbt.
Molly hade dessvärre lyckats klämma hennes fingrar i dörren också tidigare igår.Hörde hur hon blev jätteledsen och går ut i hallen och då sitter hon och försöker komma loss från dörren. Men även där blev det ingen skada på henne och det gick snabbt över.
Man lär sig fort när det är riktigt allvarligt och när det bara är allmänt kink. Hörde med en gång att det var illa igår när hon satt fast i dörren.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails