2009/01/11

Powern är släppt:-)

Var ute på lekplatsen med barnen innan idag. Låg strax under nollan men det blåste och det kändes som minst 15 minus. Jäkla skånska väder.
Tog en promenad i fm. Brukar lyssna på ljudbok då men har lånat Rickards mp4 med musik nu istället för jag har en så tråkig bok och jag har inte blivit färdig att byta i min. Funderade lite på detta med hörlurarna. Varför kan dom inte göra dom lite mindre. Jag får knappt in dom i öronen och när dom sitter där så ploppar dom ut hela tiden. Jag behöver mindre snäckor. Dom som har en liten gummigrej som man kan forma för att få in i örat får inte plats allt. Behövs lite kvinnlig list för att lösa det problemet tror jag kanske;-).
Har fotat, vägt och lagt in idag också. Släppte powern vid 21 men ännu har det inte dykt upp några auktioner. Det är så tråkigt när det är så segt. Behöver även dom timmarna. Oftast är det första dygnet som är viktigt också när det står nytt. Hoppas verkligen dom kommer upp snart.
Har nästan precis blivit färdiga med grisen vi fick. 1/2 gris är rätt mycket kött på så det tar ett tag att göra vid den. Tycker det är skitäckligt att hålla på med kött så Rickard har gjort det mesta där man behöver röra vid det. Malde inget heller för färs är så pass billigt ute. Blev inte så mycket spill kvar. Ska ha soppa i veckan så jag sparade tom lite soppben. Ska bli himla gott. Är jättelängesedan vi hade soppa och köttsoppa tror jag knappt vi har haft. Det ska bli riktigt gott:-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails