2009/01/08

Förkylning big time

Vaknade med en dundrandes huvudvärk. Känns som om bihållorna håller på att tryckat in:-(. Sitter i valet och kvalet om jag ska klara att jobba eller om jag ska ringa mig sjuk. Jag vill verkligen inte ringa mig sjuk men det är synd om den jag jobbar med för den får göra mer. Fast sen har vi inte överdrivet mycket heller just nu på kvällarna.
Lilly har varit jätteorolig inatt. Hon var vaken när jag kom hem igårkväll. Gick inte att lägga henne. Jag stod med henne en bra stund och vyschade henne. Hon somnade men så fort man la ner henne blev hon jätteledsen. Nästan hysteriskt ledsen. Provade till slut att ge henne lite välling till och då somnade hon faktiskt efter en halv minuts ledsenhet. Sen har hon vaknat till och varit ledsen säker 4-5 ggr inatt. Hon har bara precis vaknat till och sen somnat själv. Men det har varit tillräckligt för att en annan inte har kunnat sova riktigt.
Vi säger nog vissa saker alldeles för mycket till Molly. Som tramsigheter tex, är det ens ett ord? Nu har hon börjat säga till oss att vi ska sluta med våra tramsigheter. I tid och otid dessutom;-).
Just nu står Lilly och dansar till musiken på nyhetsmorgon. Dom spelar tvärflöjt och spelar den där låten som fanns på inledningen av Beppes godnattstund, om någon minns. Har lite svårt att förstå hur man nu kan dansa till det. Men Lilly kan:-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails