2009/01/27

MAMMA:-)

Lillskruttan börjar bli stor. Har tvådelad pyjamas på sig. Då är man stor när man slipper pyjamisarna med knäppning ner på benen;-). Jag kan fortfarande bli väldigt förvånad hur mycket hon förstår när man pratar med henne. Jag tror att jag frotfarnade ser henne som mindre än vad hon är. Men hon är ju min lilla bebis;-). Sa till henne för en stund sedan att hon skulle komma så jag kunde vika upp ärmen. Då kommer hon och sträcker fram ärmen, rätt också.
Jag har glömt att säga att hon säger MAMMA nu. Tror ni jag är 2,5 m lång;-). Det kommer även lite pappa ibland men hon säger inte det rent ut för hon smackar med munnen på någotvis. Rickard har tydligen gjort det när han lärt henne, för att det skulle vara lättare för henne, men nu smackar hon istället:-p.
Men hon säger MAMMA:-D
Ska ner och handla lite sen. Funderar på att ringa och höra med Josse om Mollan kan vara och leka med Julia istället. Hade hon tyckt var roligare iaf.
Tycker Molly har blivit så himla mycket att hon inte ska lyssna. Är faktiskt riktigt rädd när vi är ute för hon kan bara få för sig att börja springa och sen lyssnar hon inte när man säger till. Innan stannade hon när man sa STOPP men inte ens det lyssnar hon på längre. Är faktiskt inte ute och går med henne vi så högtrafikerade vägar längre. Så funderar man på om det är så att hon faktiskt hör dåligt eller om det bara är att hon inte vill lyssna. Vill verkligen ha tiden till audionomen snart så vi kan få svar på hur det är. För jag blir fruktansvärt irriterad på henne när hon inte lyssnar och är det nu så att hon inte hör så kan man ju inte bli det. Måste ringa logopeden också men vet inte om det är lönt innan vi varit hos audionomen. Hmm vad svårt det kan vara ibland.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails