2013/01/09

Kroppskontakt, en blobb och givna löften

Träningskläderna har sakta vaknat ur sin dvala. De har legat där i garderoben och fått en välförtjänt vila i en och en halv månad. Det skulle mycket väl kunna vara så att det är lite längre för ägarinnan har inte riktig koll alla gånger. Till klädernas försvar ska sägas att det faktiskt har varit vinter i alla fall i två veckor.

Men idag dammades de av till sin glädje och träddes på ägarinnans välsvarvade julkropp. De trivdes där, tätt inpå henne. De trivdes ännu bättre efter att fått gnida sig mot hennes kropp efter en runda runt sjön. Ägarinnan funderade på om de skulle trivas lika bra sedan när de inte var lika kroppstighta.

skånsk vinter 
Ibland är det faktiskt inte helt fel med en Skånsk vinter. Inte om man är träningskläder i alla fall.

De trivdes så bra att de på något vis lyckades övertala ägarinnan att de minsann ville uppleva kroppskontakten även till kvällen. Detta innebar att ägarinnan nu har lovat dem att utföra ett gruppgympapass ikväll. Just när löftet gavs kändes det som en bra idé men ägarinnan börjar sakta tveka.

En blobb med noll kondition, inga muskler förutom vinnarhänget under armarna då, och ett dåligt knä och femton normala människor. Men ett löfte är väl ett löfte så det är väl bara att blobba på ;-).

skånsk vinter, dimmig morgon

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails