2013/01/07

80-talet ringde och ville ha tillbaka sina tallrikar

Nu kan det hända att någon tycker att 80-talet ringde och ville ha tillbaka sina tallrikar. Men se det får det inte för de är bara mina och lite kära makens och de är helt nya.

glastallrikar, IKEA

Klara, enkla och jäkligt billiga och ok lite 80-tal så jag är så nöjd så. Och eftersom de är genomskinliga så gjorde jag ta-bort-etiketten-provet direkt på Ikea för det är ju inte så snyggt om det är etiketter som det normalt finns där. Alltså nästintill omöjliga att få bort. Kanske inte hade varit så snyggt att se lite etikettrester i botten.

Testet gick bra och etiketten lossade lätt. Det vill säga den som testades på affären i alla fall.

glastallrik, Ikea, etikett

Så ja, jag har svurit lite när jag har stått och pillat bort etiketterna. Svurit över min dumhet att bara testa på en tallrik men till slut så gick det bort.

Annars har väl inköpen gått i John Blunds tecken. Ny säng till Lilly, ny säng, bäddmadrass och sängöverkast till oss. Detta har dessutom fått Molly att bryta ihop ett par gånger eftersom hon aldrig får något. Jag undrar hur länge minitonåren varar egentligen. Är det fram till vanliga tonåren?

Shopping på Ikea

Ja ok lite mer blev också då. En vagn till eller något liknande. Så nöjd är jag och åter igen fattig så nu är ordningen återställd igen.

kaffe och kanelbulle på Ikea  

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails