2013/01/21

Är jag fantastisk eller är jag fantastisk

Det är bara att inse. Jag är så fantastisk på så många vis så det är svårt att komma ihåg allt bara.

Jag är till exempel helt fantastisk på att samla på gamla bh:ar. Ni vet de där som blivit lite misspassande av någon anledningen, de som blivit dassiga i färgen eller de som helt enkelt har gått sönder. Dessa är jag helt fantastiks på att låta hänga lite var stans. Jag har inte en aning om vad jag ska ha dem till. Jag behöver liksom inte en amnings-bh längre efter 5 år och jag tror inte det är speciellt sexigt att använda den i någon lek heller. Den är ju faktisk ganska inte vit längre.

Jag är dessutom otroligt fantastisk på att lyckas ta sönder de där bh:arna. Det är liksom inte lätt att ha vackra, svällande behag som på något vis lyckas antingen knäcka bygeln eller helt enkelt pressa ut den så det blir något dödligt vapen när den trycks upp mot halsen.

Jag är även helt fantastiks på att ha något slags rekord i hur mycket man kan få ner i en soppåsen innan den verkligen måste bytas. Detta experiment har gått snett några gånger när jag måste plocka upp lite saker från golvet som liksom ploppar upp när slasken öppnas. Experimentet har även många gånger, och jag menar verkligen många gånger blivit avbrutet på grund av att kära maken tagit den innan den har avslutas. Även han är fantastisk på många vis.

Jag är dessutom fantastisk på att titta på datum på mat eller hålla koll på hur länge något varit öppet. Öppet i tre-fyra dagar? Detta är jag fantastiskt duktig på att dissa. Kära maken är fantastisk på att äta upp sådant jag dissar för enligt honom är det absolut inget fel alls på det. Man skulle kunna säga att jag och kära maken kompenserar varandra väldigt bra.

Jag är fantastisk duktig på att ta pinsamma egobilder. Många egobilder blir det och alla är lika pinsamma. Själva bilden är kanske inte så pinsam med tanken på att denna fantastiska kvinna har stått och tagit foto efter foto det är pinsamt. Men det blir fantastiskt många.

2012-12-31 18.06.52

Så jag är fantastisk på många sätt och jag lovar att jag är fantastisk även på fantastiska saker.

Vad är ni fantastiska på att vara fantastiska på?

3 kommentarer:

trollet sa...

Ha ha, alla är vi bra på nåt!! Jag är bäst på att INTE städa=))

Fnulan sa...

Hahaha galenpanna!

Nettan sa...

Men annars är jag fullt normal ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails